Uw browser is verouderd en mogelijk niet compatibel met deze site.
We raden het gebruik van Internet Explorer 9+ , Firefox of Google Chrome.

Voorjaarsupdate 2018

De voorjaarsupdate is klaargezet! We hebben VoerExpert weer een stap verder gebracht. Wat betekent dat voor u?
Beeldmerk-3_news_detail

Opslaan als PDF

Met één druk op de knop kunt u uw advies opslaan als PDF. U kunt eenvoudig zelf kiezen waar deze moet worden opgeslagen. Zo kunt u de archivering zelf beheersen.

Nieuwe opties in verschillende diergroepen

De rantsoenanalyse van Jongvee en Droogstand kunt u nu beter benutten omdat de kenmerken over meerdere tabbladen verdeeld worden. In Vleesvee is de bedrijfsspecifieke prijscorrectie toegevoegd.

Online registratie nieuwe module

Voor het registreren van een nieuwe module hoeft u niet meer tijdens kantooruren te bellen. Wij zetten voor u een registratie klaar en met één druk op de knop haalt u online uw code op. Na het invoeren van de code kunt u direct aan de slag met uw nieuwe opties.

Introductie nieuwe nutriënten

Daarnaast zijn er nieuwe nutriënten toegevoegd. Het gaat om de aminozuren dvLYS en dvMET, waarbij ook het percentage Darm Verteerbaar Eiwit (DVE) is opgenomen. Dit percentage vindt u terug als %dvLYS/DVE en %dvMET/DVE.

Overige aanpassingen in de updatebrief

Andere aanpassingen, zoals het instelbaar maken van de voerselectieschermen en de aanpassingen voor de rantsoenberekeningen voor geiten zijn te lezen in de updatebrief. 

Heeft u de updatebrief gemist? Neem dan contact met ons op via voerexpert@rovecom.nl. We sturen de updatebrief dan naar u op. 

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Neem contact op
NAAR BOVEN