Uw browser is verouderd en mogelijk niet compatibel met deze site.
We raden het gebruik van Internet Explorer 9+ , Firefox of Google Chrome.

Terugblik workshop VoerExpert 2018

Op donderdag 24 mei en dinsdag 28 mei hebben de VoerExpert-workshops plaatsgevonden. Tijdens deze twee zomerse dagdelen zijn de adviseurs bijgepraat over VoerExpert.
Banner_terugblik_evaluatie_tekengebied_1_news_detail

De aanpassingen die zijn uitgevoerd in de laatste twee updates zijn live in VoerExpert gepresenteerd. Daarna is er een preview gegeven van toekomstige ontwikkelingen, daar werd kritisch opbouwend op gereageeerd. Het VoerExpert-team heeft een aantal punten meegekregen voor verdere ontwikkeling van VoerExpert. De adviseurs konden tijdens de bijeenkomst vragen stellen en wensen delen in de groep en daar werd goed gebruik van gemaakt. Na het VoerExpert-onderdeel werd het online monitoringsprogramma Feedm gepresenteerd, een tool ter ondersteuning van de adviseur.

Een spreker van de Gezondheidsdienst voor Dieren hield een presentatie over drinkwater voor melkkoeien. De adviseurs kregen onder andere uitleg over de waterinstallaties en het plaatsen en onderhouden van drinkbakken. Er werd ook een wateronderzoek uit de praktijk besproken. De adviseurs gingen na de workshop met een aantal nieuwe handvatten naar huis om het programma VoerExpert nog beter in te zetten. En de drinkbakken voor de koeien worden misschien nog wat vaker gecontroleerd in de toekomst. 

Het VoerExpert-team kijkt terug op goede bijeenkomsten. Met 46 mensen van 21 verschillende bedrijven zijn we tevreden over de opkomst. Er zijn plannen om de workshops in de toekomst nog praktischer en interactiever te maken.

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Neem contact op
NAAR BOVEN