Uw browser is verouderd en mogelijk niet compatibel met deze site.
We raden het gebruik van Internet Explorer 9+ , Firefox of Google Chrome.

Feedm

Feedm is hét online platform om bedrijfsprestaties te monitoren afgestemd op u als voeradviseur. Met Feedm heeft u ale informatie in huis voor een goed advies. Feedm verwerkt informatie over voer en melk tot attenties en kengetallen. En omdat het een online applicatie is, kunt u het gebruiken op smartphone, tablet of laptop. 


Feedm voor de voeradviseur
Het platform is speciaal ontwikkeld voor voeradviseurs en zijn klanten (de veehouders). Met Feedm heeft de adviseur altijd de actuele gegevens bij de hand in de vorm van overzichtelijke tabellen en grafieken. De adviseur hoeft hierdoor niet meer te wachten op het volgende bedrijfsbezoek. De adviseur kan de veehouder proactief benaderen. Data van tankmelk, melkcontroles en voerleveringen worden ingelezen, zodat de adviseur het effect van de gekozen strategie kan monitoren.

 

Feedm voor de veehouder
De veehouder kan na inloggen eenvoudig meekijken op zijn persoonlijke dashboard. Daarop ziet hij onder andere zijn bedrijfsprestaties op basis van gegevens uit tankmalkonderzoek en melkcontrole. Heeft de adviseur een mengopdracht klaargezet voor de veehouder? Of wil de veehouder de mengopdracht wijzigen? Ook dat is mogelijk in Feedm.

 

Modules in Feedm

Mengvoeropdracht
De adviseur kan vanuit VoerExpert de mengopdracht voor Feedm klaarzetten. Met een smartphone kan de veehouder de mengopdracht altijd bekijken en aanpassen.

   

Melk
De melkcontroles en tankleveranties creëren een actuele attentielijst van alle bedrijven. Met deze module kunt u de melkproductie uitgebreid beoordelen.

   

Monitoring voerresultaat
Met deze module volgen zowel de veehouder als de voeradviseur het resultaat van de gekozen voerstrategie. Gegevens van de melkopbrengt en alles wat aan de dieren gevoerd is, combineert Feedm tot betrouwbare en unieke kengetallen.

 

Wilt u meer lezen over Feedm? Klik dan op de onderstaande knop of ga naar www.feedm.nl

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact op
NAAR BOVEN