Uw browser is verouderd en mogelijk niet compatibel met deze site.
We raden het gebruik van Internet Explorer 9+ , Firefox of Google Chrome.

Opstarttraining VoerExpert Melkvee

Tweemaal per jaar organiseert Rovecom Agri&Food een opstarttraining. Deze opstarttraining is een laagdrempelige manier om (opnieuw) kennis te maken met de mogelijkheden van VoerExpert. De starterstraining wordt online via Skype gegeven, zodat de tijdsinvestering geminimaliseerd wordt en reisafstand geen drempel is om deel te nemen aan deze training. Wij geloven dat een gedegen training van het programma bijdraagt aan het optimaal gebruik ervan en iedereen moet daarom in de gelegenheid worden gesteld deel te kunnen nemen.


Programma

De opstarttraining bestaat uit twee delen, die op twee verschillende momenten worden gegeven.

Deel l begint met een kennismaking met het VoerExpert-team, waar u in verschillende hoedanigheden mee te maken gaat krijgen. Vervolgens wordt de achtergrond van VoerExpert besproken, de menu-opbouw en de werkwijze om tot een van rantsoenberekening te komen. Tijdens de stappen in de rantsoenberekening is er uiteraard voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Ook komt het gebruik van maatmengsels  en het maken van een mengopdrachten aan bod.

Deel ll gaat dieper in op de mogelijkheden van VoerExpert en wordt gebruikt om de vragen die u in de tussentijd hebt verzameld, te beantwoorden. 


Voor wie

De opstarttraining is voor iedereen die nieuw gaat werken met VoerExpert. Heeft u collega's die nieuw met het programma werken, wijs ze gerust op de training.


Kosten

De opstarttraining is gratis voor iedere deelnemer met een nieuwe licentie. Wordt een bestaande licentie overgedragen aan een nieuw persoon binnen uw bedrijf, dan bedragen de kosten voor twee dagdelen € 100,- per deelnemer. 

Deelnemen en aanmelden

Omdat de training behoorlijk intensief kan zijn en we graag voor iedereen voldoende aandacht willen hebben, laten we maximaal 5 deelnemers per training toe. Wanneer blijkt dat er meer opgaves zijn, dan worden er nieuwe data gepland. Hiervan wordt u uiteraard tijdig op de hoogte gebracht. 

Om deel te kunnen nemen aan de opstarttraining dient u zich online aan te melden. Zodra u het inchrijfformulier heeft ingevuld, ontvangt u van een van de trainers een persoonijke mail met extra informatie.

Mocht u nog vragen hebbem, dan staat ons team graag voor u klaar.

Neem contact op
NAAR BOVEN