Uw browser is verouderd en mogelijk niet compatibel met deze site.
We raden het gebruik van Internet Explorer 9+, Firefox of Google Chrome.

Software voor een optimaal rantsoen

In de onderstaande animatie ziet u hoe VoerExpert in de praktijk werkt.

Meer efficiëntie en overzicht met VoerExpert, het rantsoenoptimalisatiepakket voor de agrarische sector.

Voor het geven van een goed voeradvies bent u op dit moment genoodzaakt de data uit verschillende bronnen te halen. Omslachtig, tijdrovend, inefficiënt en onnauwkeurig. Dit moet toch anders kunnen?

Rantsoenvergelijking

Vanuit de praktijk zien wij verschillende voorbeelden waarin voeradviseurs hun voerdata bij uiteenlopende bronnen moeten ophalen. Wat opvalt is de tijd die zij hiermee kwijt zijn. Tegelijkertijd is het lastig een goede vergelijking van de rantsoenen te maken, omdat er geen lijn in de uitgangspunten zit.

Bedenkt u eens hoeveel tijd het zou schelen als u alle data vanaf één plek kunt aanroepen voor een helder rantsoenoverzicht.

Voor de ontwikkeling van dergelijke software zijn jarenlange (praktijk)ervaring en een deskundige ontwikkelaars nodig die de markt kennen en de wensen begrijpen. Deze combinatie is uitzonderlijk en dat zorgt dat een dergelijke oplossing niet eenvoudig te creëren is. De oplossing waar u als voeradviseur naar op zoek bent is een gebruiksvriendelijk softwareprogramma dat zorgt voor:

  • Een goede vergelijking van rantsoenen
  • Duidelijke grafische weergaven
  • Binding met de klant

Ontwikkeling

Vanuit dit oogpunt hebben wij VoerExpert ontwikkeld. De combinatie van wetenschappelijk onderzoek, praktijkervaring en professionele ontwikkelaars, maakt dat VoerExpert is uitgegroeid tot ’s werelds beste software op het gebied van voeradvies. Een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk rantsoenberekeningsprogramma. Functionaliteiten, zoals ruwvoeranalyse en melkcontrole import, zorgen voor gemak en een helder overzicht van alle adviezen. De agrarisch adviseur is hierdoor eenvoudig in staat een individueel en op maat gemaakt rantsoenadvies te geven.

Kenmerken van VoerExpert

  • Met VoerExpert is het heel eenvoudig een lijn in uw uitgangspunten te creëren door het vaststellen van dezelfde soort normen. Hierdoor is het maken van een goede rantsoenvergelijking eenvoudig
  • Daarnaast is het als voeradviseur mogelijk samen met de boer een voerstrategie te bepalen. Met behulp van duidelijke grafische weergaven geeft u de boer de gelegenheid samen met u aan ideeën te werken voor een optimaal resultaat.
  • U werkt aan de klantbinding en vergroot daarmee de kans dat de boer voert zoals u dat graag ziet.
  • Alle data kan op één plek worden opgehaald, waardoor u efficiënter te werk kunt gaan en daarmee tijd bespaart.

Met VoerExpert krijgt u een rantsoenberekeningsprogramma dat zo is ingericht dat het de ideale assistent is voor u als voerspecialist. U krijgt duidelijk grafische weergaves voor het geven van een helder rantsoenadvies. Daarnaast krijgt u één plek waar u alle voerdata vanaf kunt halen, waardoor een goede vergelijking van rantsoenen mogelijk is. Uiteraard krijgt u de beschikking over onze gespecialiseerde helpdesk voor al uw vragen, ideeën en opmerkingen.

Wilt u meer weten over VoerExpert? Laat uw gegevens bij ons achter en wij zorgen dat onze adviseur u terugbelt. Ook kunt u contact met ons opnemen via voerexpert@rovecom.nl en via 0528-223535.

Neem contact op
NAAR BOVEN