Uw browser is verouderd en mogelijk niet compatibel met deze site.
We raden het gebruik van Internet Explorer 9+, Firefox of Google Chrome.

Voeradvies

VoerExpert is gebaseerd op het wetenschappelijk koemodel. Dit model berekent de dagelijkse voeropname en behoefte aan energie, eiwit en mineralen van de koe. Wij kunnen VoerExpert ook uitleveren met een penssysteem waarbij de juiste verhouding in het voer tussen bijvoorbeeld koolhydraten en eiwitten berekend kan worden.

Quickscan

Met VoerExpert is het gemakkelijk verschillende voeradviezen met behulp van grafieken en tabellen. Hiermee kan de veehouder op overzichtelijke wijze zien welk effect een voeradvies heeft op de koe. In het programma is een QuickScan gebouwd, waardoor u in een overzicht ziet of de normen worden gehaald. Deze normen kunt u overigens zelf aanpassen.

 

Rantsoenadvies

VoerExpert is een adviesprogramma dat automatisch de best passende hoeveelheden voer voor een rantsoen berekent. De rantsoenen worden geoptimaliseerd uit het door u aangegeven voederassortiment. Door middel van verschillende tools en grafieken stelt u uw voeradvies op. Het programma beschikt verder over een actueel en flexibel opname- en adviesmodel, verschillende voederwaardesystemen en modules die toepasbaar zijn bij uw voeradvies.

Flexibiliteit

Met VoerExpert sluit u aan bij de bedrijfsvoering van uw klanten door te kiezen voor accenten in het advies. U kunt kiezen om te rekenen met de nadruk op energie, eiwit, lage kosten, ureumverlaging, productiestimulatie of penssynchronisatie. Met de intelligente krachtvoerkeuze berekent VoerExpert het meest geschikte krachtvoer. Ook het opbouwen van de krachtvoergift van nieuwmelkte koeien en afbouwen naar de droogstand toe kunt u instellen.

Neem contact op
NAAR BOVEN