Uw browser is verouderd en mogelijk niet compatibel met deze site.
We raden het gebruik van Internet Explorer 9+ , Firefox of Google Chrome.

Functionaliteit uitgelicht: kuilanalyses inlezen in VoerExpert

Graag brengen we een VoerExpert-functionaliteit onder de aandacht: Inlezen van kuilanalyses. U weet dat deze functie beschikbaar is in VoerExpert, maar hoe werkt het ook alweer en met welke laboratoria werken wij eigenlijk samen?
13785_news_detail

In VoerExpert kunt u kuilanalyses van verschillende laboratoria inlezen. De partners waar Rovecom in Nederland mee samenwerkt zijn: Eurofins, Dumea Agro Advies, ALNN en Nutrilab. Wanneer uw bedrijf een afspraak heeft met het laboratorium en de communicatie is ingericht naar Rovecom, dan ontvangt u automatisch nieuwe analyses via NetKoerier. Het is daarvoor belangrijk dat u het klantnummer daarvoor goed invult bij de adresgegevens van de veehouder.

Wilt u voor een nieuwe veehouder de kuilanalyses ontvangen, vul dan het klantnummer in. Sluit VoerExpert af. Wissel vervolgens uit met NetKoerier (er wordt een aanvraag met klantnummers verstuurd naar onze server). Bij Rovecom draait een automatisch distributieproces. Na 10 minuten wisselt u opnieuw uit en de analyses staan klaar om in te lezen in VoerExpert. Via [Communicatie] [Inlezen] importeert u de kuilanalyses (opnieuw) door het vinkje aan te zetten voor het laboratorium. Bij [Communicatie] [Ruwvoeranalyses] ziet u de kuilen die zijn ingelezen.

Heeft u vragen over het inlezen van kuilanalyses in VoerExpert? Onze collega's helpen u graag.

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Neem contact op
NAAR BOVEN