Uw browser is verouderd en mogelijk niet compatibel met deze site.
We raden het gebruik van Internet Explorer 9+ , Firefox of Google Chrome.

Koppel (tijdelijk) een andere adviseur aan de klant

In VoerExpert heeft u de mogelijkheid een bedrijf over te dragen aan een andere adviseur. In de vakantieperiode kan het bijvoorbeeld heel goed voorkomen dat u een rantsoen voor een collega wilt analyseren en aanpassen.
Wisselen_veehouder_en_adviseur_tekengebied_1_news_detail

Het versturen van een rantsoen of de gegevens van een compleet bedrijf kunt u uitvoeren via het menu [Communicatie] met de actie ‘Exporteren’. U kiest er dan voor om de gegevens van het complete bedrijf of alleen een rantsoen te exporteren.

Wanneer u de keuze maakt de gegevens van het complete bedrijf te versturen, gaan de productiegegevens (melkcontroles) en voedermiddelen ook mee in de export. U kiest vervolgens de ontvanger in de lijst en u voltooit de export. Via de knop ‘Uitwisselen’ in Netkoerier wordt de export op de server geplaatst. Uw collega wisselt uit en ontvangt vervolgens uw export. Hij importeert deze vervolgens in VoerExpert. Toekomstige melkcontroles en/of kuilanalyses ontvangt u dan automatisch voor deze veehouder wanneer u uitwisselt met NetKoerier. Wilt u deze analyses niet meer ontvangen voor deze veehouders dan zet u het UBN en/of labnummer bij deze veehouders op 0.

Wilt u meer informatie over het exporteren van een veehouder naar een andere adviseur? Onze experts helpen u graag.

« Terug naar het nieuwsoverzicht
Neem contact op
NAAR BOVEN