Uw browser is verouderd en mogelijk niet compatibel met deze site.
We raden het gebruik van Internet Explorer 9+ , Firefox of Google Chrome.

Mengopdracht

Altijd en overal alles bij de hand hebben om een goed advies te kunnen geven. Dat is de toekomst die we bij Rovecom voor ons zien.

Feedm

Rondom (melkvee)bedrijven is een oerwoud aan data beschikbaar. En de laatste jaren komt daar alleen maar meer bij. Wist u dat we slechts 0.5% van de verzamelde data in de landbouw gebruiken? En welke data voor u relevant en actueel is? Als vooradviseur moet u eenvoudig kunnen monitoren wat de situatie bij uw klant is, signaleren wat beter kan en daarbij een passend advies met veranderingen opstellen. Juist dit zijn de kerwoorden van ons nieuwe concept: Feedm.

Met Feedm willen we de interactie tussen u en uw klant optimaliseren. Advies met een toegevoegde waarde.

Mengopdracht

Een van de modules binnen Feedm is de mengopdracht. Via een telefoon heeft de melkveehouder de mengopdracht altijd bij de hand. Voert hij afwijkend van uw advies, dan is dit eenvoudig aan te passen in de applicatie. U krijgt hier bovendien een melding van in VoerExpert.

Snel en simpel

Als voeradviseur berekent u een rantsoen voor uw klant. Samen met het krachtvoeradvies stuurt u de mengopdracht vervolgens naar uw veehouder. Of u laat een geprinte mengopdracht achter na een bedrijfsbezoek. Herkenbaar? Wanneer de veehouder op het punt staat de voermengwagen te laden, ligt het papier meestal nog op het kantoor. Met de applicatie Feedm heeft de veehouder uw mengopdracht altijd direct bij de hand.

Actuele situatie

In VoerExpert berekent u een rantsoen. De daarbij behorende mengopdracht zet u eenvoudig door naar Feedm-mengopdracht. Met zijn eigen inlogcode kan de veehouder deze mengopdracht openen en eventueel wijzigen. Dat gebeurt in de praktijk natuurlijk al, maar nu komt u dit pas vaak te weten bij het volgende bedrijfsbezoek. Met Feedm-mengopdracht krijgt u als adviseur een melding van de gewijzigde mengopdrach.t Op deze manier kunt u direct weer een op maat gemaakt én actueel rantsoen doorsturen naar uw klant

Aanpassingen

De veehouder kan diverse aanpassingen in het advies doorvoeren, zonder dat de verhouding tussen voedermiddelen verandert:

  • Aanpassen van het aantal dieren in het voeradvies  
  • Aanpassen van het totaal aantal laadkilo’s in de voersilo’s
  • Aanpassen van het aantal porties

Terugkoppeling in VoerExpert

Wanneer de veehouder de verhouding van de mengopdracht aanpast of een bepaald voedermiddel niet meer voert, is het belangrijk om uw advies aan te passen. Daarom leest u de gewijzigde mengopdracht af in VoerExpert. Op deze manier kunt u eenvoudig een op maat gemaakt en actueel rantsoen doorsturen naar uw klant. Het realiseren van de voerstrategie die u samen bepaald heeft is op deze manier een stuk eenvoudiger.

Demo

Het gemak van Feedm mengopdracht ervaren? Neem dan contact met ons op!

 

E-mail: info@feedm.nl | Tel: 0528 22 35 30 | KvK: 04065037 | BTW: 810353696-B01

 

Neem contact op
NAAR BOVEN